BLOG: Challenge | Reinigen van lichaam en geest.

De winter loopt op zn einde. Het zonnetje laat nog even op zich wachten.

We ruiken de lente ;-) het roept een oerverlangen in ons wakker… Schoonmaken, reinigen, de bezem erdoor.

Niet alleen je huis en de tuin, maar ook Body & Mind, lichaam en geest. De Challenge in januari was een groot succes, tijdens de challenge gebeurt er zoveel in ons lijf en mind.

We realiseren ons dat het zo heerlijk is om elke dag te bewegen, en dan vooral met het aanbod wat het centrum in huis heeft.

De uitdaging van Hot Yoga en Ashtanga Yoga, de rust van de Yin Yoga en restorative Yogalessen, Do – In Yoga, Tai Chi en Mindful Yoga , de balans tussen uitdaging en rust in Yoga & Pilates, het versterken van diepliggende spieren in Pilateslessen.

Het is een heerlijke mix van uitdaging en rust , verzorgd door inspirerende mooie docenten.

Wie wil dat nou niet… Het antwoord op de vermoeidheid en de vele virussen. De lever heeft nu veel te verwerken, de weerstand is laag. We worden moe en futloos. Er is niets waar de lever zo snel van opveert als van beweging (o.a.,Yoga) en af en toe (sap)vasten.

De 14-daagse Challenge is een mooie gelegenheid om het lichaam te detoxen en de lever de kans te geven om enthousiast zijn werk te doen en o.a., de weerstand te verhogen..

De lever dumpt dan afvalstoffen in het bloed, de nieren filteren het bloed en voeren wat overtollig is weg via de urine.

Zorg dat je voldoende drinkt tijdens de Challenge..

Wil je persoonlijk advies over voeding, dan is dit mogelijk..

De Challenge is voor iedereen die kan bewegen en ademen

aanmelden info@centrebodymind.nl

Jana van Duijn