Workshop Do-In

Zondag 24 februari  11.15 - 13.00 uur 

pqs-yoga.jpg
 

Op zondag 24 februari verzorgt Marise een Workshop over het houtelement, de organen die daar behandelt worden zijn de lever en de gal.
Elk seizoen heeft een ander element en organen die daarbij horen, lever en gal horen bij het voorjaar deze organen zijn hard aan het werk in het voorjaar.
Ontgiften  dat is wat de lever en gal doen, Marise verteld op haar eigen inspirerende manier over wat we kunnen doen voor een optimaal functioneren van de organen. We voelen ons refreshed wanneer de organen optimaal functioneren. Reinigen is nodig en vooral in het voorjaar, alle yoga houdingen zijn er speciaal op gericht om te reinigen .

Datum: Zondag 24 februari vanaf 11.15 uur
Kosten: Leden € 10 , niet leden € 20

Workshop Odaka Yoga

Zondag 10 maart  11.15 - 13.00 uur 

pqs-yoga.jpg
 

Odaka Yoga® helpt me om met meer gemak in de bekende Yoga houdingen te komen. Ik heb het gevoel sterker en flexibeler te zijn en het lijkt alsof de houdingen zoals ik ze in Odaka Yoga® benader beter bij mij passen. Ik heb altijd moeite met balanshoudingen en plotseling kan ik zonder veel moeite in de 3e Krijger gaan staan.

We horen tijdens de Yogalessen de docenten vaak spreken over vier vlakken van ons leven: lichamelijk, mentaal, emotioneel en energetisch. Tot nu vond ik dat energetische vlak best wel moeilijk te beïnvloeden. Ik stelde me de beweging van de energie vaak alleen maar voor en op bijzondere momenten voelde ik inderdaad de energie stromen. In deze zomer heb ik geleerd om deze energie intensiever waar te nemen en de energiestroom te kanaliseren. Ook hierdoor voel ik me sterker en stabieler. Ik voel me vrij.
En al dit maakt me een razend enthousiaste aanhanger van Odaka Yoga®.

Odaka Yoga® is ca. 20 jaar geleden ontwikkeld door Roberto Miletti en Francesca Cassia. Zij hebben het in de afgelopen 20 jaar in 17 landen ter wereld verspreid. Het grootst is Odaka Yoga® in Italië en Japan. En nu wil ik heel graag mijn enthousiasme met jullie delen.

Datum: Zondag 10 maart vanaf 11.15 uur
Kosten: Leden € 10 , niet leden € 20

Ashtanga Yoga RYT 200, Yin Yoga in Modules, Basis Yoga opleiding RYT 200

Zondag 14 april en zondag 19 mei

aanvang 11.00 uur

aanmelden info@centrebodymind.nl

Schermafbeelding+2018-08-29+om+16.55.29 (1).png

Yin Yoga

Yin Yoga opleiding in modules te volgen..

1 van de ontdekkers van Yin Yoga is Paul Grilley, geinspireerd door Dr. Hiroshi Motoyama een Japanese parapsychologist, scientist en spiritual instructor. Omdat Paul de positieve effecten van Traditioneel Chinese Geneeskunde aan eigen lijf ondervond, combineerde hij de kennis van Yoga met TCG en ontwikkelden zij deze voedende/restoratieve stijl.

Yin Yoga is een bijzondere meditatieve vorm van Yoga, waarbij we de houdingen (asana's) 3/5 minuten lang aanhouden. Het langer aanhouden van houdingen zorgt ervoor dat we inwerken op de diepere lagen van ons systeem, fysiek, mentaal en emotioneel.Yoga opleiding

Basis Yoga opleiding RYT 200 in 2 delen te volgen..

Asthanga Yoga

Ashtanga Yoga een prachtige krachtige en waardevolle techniek waarin dynamische houdingen en statische houdingen elkaar afwisselen. Telkens in dezelfde volgorde. Een mooie methode om veilig te beginnen met Yoga, omdat de volgorde zo mooi klopt. In Mysore worden de houdingen aangeleerd om ze elke dag waar je ook bent te kunnen beoefenen voor jezelf.

Een prachtige traditie Ashtanga yoga

De houdingen hebben een vaste volgorde in ashtanga, is dat saai ? Nee, alles behalve . De serie's zijn zo prachtig ontwikkeld, de houdingen volgen elkaar op in harmonie..

“Do your practice and all will come”….Pathabi Jois

Basisopleiding

De basisopleiding Yoga is bedoeld voor iedereen die les zou willen geven in yoga in een stijl die voor alle niveaus toegankelijk is. Deze opleiding is geschikt voor je als je je in de yoga practice wilt ontwikkelen, zoekt naar verdieping en meer wilt weten over de yoga lifestyle. Je kunt aan deze opleiding deelnemen wanneer je in ieder geval twee jaar eigen ervaring hebt met yoga.

Zondag 14 april en 19 mei aanvang 11.00 uur…

Informatie en kennismaken met docenten van de opleidingen

aanmelden info@centrebodymind.nl