Ashtanga Yoga RYT 200, Yin Yoga in Modules, Basis Yoga opleiding RYT 200 en de Pilates opleiding …

Zondag zondag 19 mei

aanvang 10.00 uur

aanmelden info@centrebodymind.nl

aanvang opleidingen oktober 2019

Schermafbeelding+2018-08-29+om+16.55.29 (1).png

Yin Yoga

Yin Yoga opleiding in modules te volgen..

1 van de ontdekkers van Yin Yoga is Paul Grilley, geinspireerd door Dr. Hiroshi Motoyama een Japanese parapsychologist, scientist en spiritual instructor. Omdat Paul de positieve effecten van Traditioneel Chinese Geneeskunde aan eigen lijf ondervond, combineerde hij de kennis van Yoga met TCG en ontwikkelden zij deze voedende/restoratieve stijl.

Yin Yoga is een bijzondere meditatieve vorm van Yoga, waarbij we de houdingen (asana's) 3/5 minuten lang aanhouden. Het langer aanhouden van houdingen zorgt ervoor dat we inwerken op de diepere lagen van ons systeem, fysiek, mentaal en emotioneel.

Basis Yoga opleiding RYT 200 in 2 delen te volgen..

Prijs voor 100 uur € 1100

early bird korting is 10%

Asthanga Yoga

Ashtanga Yoga een prachtige krachtige en waardevolle techniek waarin dynamische houdingen en statische houdingen elkaar afwisselen. Telkens in dezelfde volgorde. Een mooie methode om veilig te beginnen met Yoga, omdat de volgorde zo mooi klopt. In Mysore worden de houdingen aangeleerd om ze elke dag waar je ook bent te kunnen beoefenen voor jezelf.

Een prachtige traditie Ashtanga yoga

De houdingen hebben een vaste volgorde in ashtanga, is dat saai ? Nee, alles behalve . De serie's zijn zo prachtig ontwikkeld, de houdingen volgen elkaar op in harmonie..

“Do your practice and all will come”….Pathabi Jois

Basisopleiding

De basisopleiding Yoga is bedoeld voor iedereen die les zou willen geven in yoga in een stijl die voor alle niveaus toegankelijk is. Deze opleiding is geschikt voor je als je je in de yoga practice wilt ontwikkelen, zoekt naar verdieping en meer wilt weten over de yoga lifestyle. Je kunt aan deze opleiding deelnemen wanneer je in ieder geval twee jaar eigen ervaring hebt met yoga.

Zondag 14 april en 19 mei aanvang 11.00 uur…

Informatie en kennismaken met docenten van de opleidingen

aanmelden info@centrebodymind.nl

Kracht van de adem

 

Van chaos naar rust door ademtechnieken, mindfullness & Yoga

        de kracht van de adem

Minder piekeren , je niet zo druk meer maken en een heerlijke nachtrust..

Ademhalen geeft ons zuurstof, maar is veel meer dan dat. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen. Met onze ademhaling maken we verbinding tussen Body & Mind, verbinding met onszelf en de wereld.

We zijn ons er niet bewust van, maar we halen gemiddeld zo’n 23.000 keer per dag adem. Dat is 16 keer per minuut! Onze ademhaling verbindt ons met de wereld, het voorziet ons van zuurstof en geeft ons leven. Het is daarom ook niet gek dat de adem beïnvloedt hoe wij ons voelen, zowel fysiek als mentaal. Een verstoorde ademhaling kan tot talloze klachten leiden, zoals een hoofdpijn, verstijfde spieren, onrustig slapen en zelfs een burn-out. 
Wil jij je minder piekeren en beter slapen? Of helemaal tot rust komen?

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben o.a.: chronische hyperventilatie, verstopping , koude voeten, koude neus, koude handen, duizeligheid,  depressie , burn out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie,  paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen verstijven van de spieren in het lichaam, reumatische aandoeningen, en vooral je veel zorgen maken…

Het geheim zit in het combineren van beweging, ontspanning en rust, en dat vinden we in het combineren van de Adem, Yoga & Mindfullness.

De adem neemt de beweging mee…

Wil je je minder zorgen maken en een heerlijke nachtrust? Kom naar de Workshop de kracht van de adem mindfullness & Yoga

Workshop

Datum: zondag 19 mei
Tijd: 11.15 - 13.15 uur

Prijs Workshop voor leden & Moeders gratis
Prijs niet leden € 25

Coming soon 5- weekse cursus : € 245