The Centre of Body & Mind

Yoga, Pilates & Hot Yoga Studio

Meer dan 40 lessen per week in hartje Sassenheim, al vanaf €30 per maand.

 

Schermafbeelding 2017-10-23 om 17.10.06.png

Laatste Nieuws

Ben je al op de hoogte?

 
 
Schermafbeelding 2017-10-23 om 17.10.06.png

Nieuw! online aanmelden

Download nu de app!

Mare en Minou binnen 14.jpg


Kinder yoga

wo.7 nov. 14.30 uur

Yoga afbeelding.jpg

Yogadocent opleidingen


Filosofie

Luister naar je adem

In The Centre of Body & Mind besteden we veel aandacht aan de adem. Een gejaagd leven zorgt voor een oppervlakkige ademhaling en dit kan leiden tot allerlei klachten, zoals hoofdpijn, moeite met inslapen, hartkloppingen en hyperventilatie. Het lijf heeft een zelf herstellend vermogen, waarin de wijze waarop je ademt een belangrijke rol speelt. Ervaar dit zelf in een van onze lessen: yoga verbindt de beweging met de adem, de adem neemt de beweging mee.

 
040 Created with Sketch.
 
Schermafbeelding 2017-10-25 om 16.15.08.png
 

Lessen

Yoga, Pilates & Hot Yoga

Er worden diverse lesvormen gegeven in The Centre of Body & Mind. Je kunt combinatielessen Yoga en Pilates volgen, maar ook diverse Yogavormen: Hot Yoga,  Ashtanga Yoga, Do – In Yoga, Yin Yoga, Mindful Yoga, Yoga & Meditatie, Restorative Yoga, Chi Neng Qi Gong en Yoga & Pilates. We bieden lessen voor alle leeftijden en niveaus. 


 
020 Created with Sketch.

Ashtanga Yoga

KRACHT: ★ ★ ★
FLEX: ★ ★ ★
RELAX: ★ 
MIND: ★ ★ ★

 

Ashtanga Yoga is een van de oudste yogavormen volgens de leer van Patabhi Jois, met een vaste volgorde houdingen. Een uitdagende en krachtige les, die veel verandering teweeg kan brengen.
 

090 Created with Sketch.

Pilates

KRACHT: ★ ★ ★
FLEX: ★ ★ 
RELAX: ★ ★ 
MIND: ★ ★

 

Pilates is bedacht door dr. Joseph Pilates, die zich liet inspireren door yoga. Pilates bij The Centre of Body & Mind is vooral mindful en aandachtig. 

160 Created with Sketch.

HOT yoga

KRACHT: ★ ★ ★
FLEX: ★ ★ ★★★
RELAX: ★ ★ 
MIND: ★ ★ 

 

We verwarmen met infraroodpanelen in Hot Yoga bij een temperatuur tot 30 graden. De warmte heeft een gunstige invloed op verschillende lichamelijke
klachten.

130 Created with Sketch.

Mindful Yoga YIN yoga  & restorative yoga

KRACHT: ★   
FLEX: ★ ★ ★ ★
RELAX: ★ ★ ★ 
MIND: ★ ★ ★ ★

 

Yoga is mindful. In de les Mindful yoga in The Centre of Body & Mind besteden we aandacht aan mindfulness in de houdingen en is er veel aandacht voor de ademhaling

 

 
Schermafbeelding 2017-10-25 om 16.19.42.png
 

TEACHER TRAININGS

Opleidingen

Wil je yoga docent worden ?  

voor info en aanmelden email info@centrebodymind.nl

The Centre of Body & Mind is een RYS school, verbonden met www.yogaalliance.org. Wij bieden verschillende docentenopleidingen Yoga en Pilates en workshops:

  • Ashtanga Yoga RYT 200

  • Basis Yoga RYT 200

  • Pilates opleiding

  • Yin Yoga opleiding RYT 200 (in modules te volgen)

  • Mindfulness Workshops

  • Regelmatig verzorgen wij workshops Do – In Yoga, Ayurveda en Yin yoga. Filosofie en Primary Series Ashtanga Yoga, Kinderyoga ...Mindfulness...

 
 
Schermafbeelding 2017-10-25 om 16.18.51.png

 

Locatie

Yoga op een unieke locatie in de bollenstreek

 

In het centrum van Sassenheim staat een sfeervol, karakteristiek monumentaal pand, het voormalige postkantoor. Dit pand is omgetoverd tot een prachtig yoga centrum: het huis van The Centre of Body & Mind. Met meer dan 40 lessen per week is er voor iedereen een geschikte les. De lessen worden verzorgd door ervaren docenten met passie en bezieling, die hun kennis graag doorgeven aan jong en oud. 

 
 
Away from the smog in cities, our hearts are drawn west, where the only dust is earth, and the only barrier is the sky. Head west for the silence that roars from a wild heart.
— Lily Moon River
 
 
Schermafbeelding 2017-10-23 om 16.42.00.png