Jana van Duijn
 

Jana van Duijn

Een grote liefde voor bewegen heeft mij van dans naar aerobic’s en fitness naar Body & Mind gebracht. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de Sport & Fitness als Aerobic’s & Fitness docente, ben ik op zoek gegaan naar verdieping. Via een Body & Mind opleiding de weg van de adem ontdekt wat voor mij een echte eyeopener was.

Een pilates opleiding was de 1e stap op weg naar een droom een Body & Mind Centrum. Op zoek naar nog meer verdieping  heb ik een Hatha Yoga opleiding en een Ashtanga Yoga opleiding gevolgd bij Yogamoves in Utrecht. De adem in deze mind body vormen heeft mij het meest geraakt, de adem maakt van deze prachtige techniek een meditatie in beweging. Het idee van een body & mind centrum met veel verschillende vormen, gegeven door verschillende docenten met dezelfde passie voor deze mooie technieken.

Inmiddels verzorgen wij ook Yoga docentenopleidingen die Alliance gecertificeerd zijn. Basis Yoga docentenopleiding RYT200 en Ashtanga Yoga docentenopleiding RYT200. In het voorjaar van 2018 volgt een Yin Yoga docentenopleiding. Pilates docentenopleiding. Zie het kopje opleidingen.

Geïnspireerd door o.a. Katiza Satya, Sarah Powers, Paul & Suzee Grilley, Shiva Rea, Manju Jois (zoon van Pattabhi Jois),Johan Noorloos, Debby Jenner, Deva Premal en Miten, Yoga Moves , Yogagarden en Triyoga Londen UK.

Bijzondere mensen en studio’s waar ik veel geleerd heb...

Namaste

Jana