Yoga in Concert

Jan Kuiper - Yoga in Concert.jpg

Yoga in Concert is een idee van gitarist, schrijver en yogi Jan Kuiper. Samen met collega-docente Yvonne de Hoop verzorgen zij al enkele jaren spraakmakende yogaconcerten.

Met dit jaar wel een heel bijzondere gaste Harpiste en zangeres Iris kroes! ( bekend van the Voice)

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, muziekklanken, en meditatie komen samen tijdens dit bijzondere concert. Alles is mogelijk: actief meedoen op je eigen yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Tijdens de les wordt aandacht besteed aan de hoofdthema’s meditatie (ontspanning), pranayama (ademhaling) en asana (houdingen).

De lessen worden begeleid door Jan Kuiper op gitaar of door gerenommeerde (klassieke) musici. In het verleden waren onder andere de volgende musici te gast bijYoga in Concert: harpiste en zangeres Iris Kroes, Ragazze Kwartet, fluitiste Eleonore Pameijer en klarinettist Lars Wouters.

Geen enkel concert van Yoga in Concert is hetzelfde. De inhoud, de dynamiek en de sfeer van de yogalessen worden bepaald door de locatie, de musici en het thema.

De inhoud van de lessen is geschikt voor alle niveaus van yogabeoefening. Beginners zijn dan ook van harte welkom!

Zaterdag 31 augustus aanvang 16.30 uur leden op uitnodiging

niet leden € 20

Meer informatie: www.yogainconcert.nl