Schermafbeelding 2017-11-01 om 08.32.54.png
 

Iris Holtmeulen

Helaas heb ik al vanaf jonge leeftijd te maken gekregen met rugklachten. Hiervoor heb ik veel therapieën gevolgd, welke hielpen voor korte duur. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij  yoga, een constructieve manier om van de rugklachten af te blijven. Toch bleef de vraag rijzen waarom de rugklachten mij telkens overkwamen en wat deze klachten mij probeerde te vertellen. Ik wilde dan ook nog meer op zoek naar de verbinding tussen lichaam en geest en antwoorden op deze vragen vinden.

Dit is de reden dat ik de 200 RYT Ashtanga opleiding ben gaan volgen bij Reinier Dorrepaal, in The Centre of Body & Mind.  Hoewel het geven van les niet de intentie was ging ik dit wel steeds leuker vinden. Hoe mooi is het om hetgeen ik ervaar over te brengen aan andere en mensen te begeleiding op hun yoga pad en reis op zoek naar antwoorden. Ik ben dan ook heel dankbaar dat ik inmiddels met heel veel plezier mijn eigen lessen mag geven bij het centrum.

Yoga biedt mij nu niet alleen een sterk en gezond lichaam, maar ook de mogelijkheid om te luisteren naar mijn lichaam en hierin rust en ruimte te vinden. Hiervoor heb je niets meer nodig dan je ademhaling en het kan je zoveel moois brengen. Dit wil ik iedereen laten ervaren.