Do-In workshop

Beweeg de winter in met de 5 elementen

Marise afbeelding.jpg

Datum zondag 10 november
Tijd 11.15 - 13.00
Prijs €15 leden | €25 niet-leden

Do-In is een systeem van oefeningen afkomstig uit de Chinese Geneeswijzen en martiale kunsten. Ronde helende bewegingen, verstillend en dynamisch, ontspannend en bekrachtigend.

Wanneer we naar de winter gaan, heeft ons lichaam behoefte om te rusten, te regenereren en meer in verstilling te komen. Sta jij jezelf dit toe? Stress en teveel naar buiten richten in deze periode kunnen onze basis energie uitputten. Wees er zuinig op. Hoe? Dat leer je in deze workshop!

De nieren en blaas staan centraal. We gaan door alle elementen heen, zodat we onszelf openen en oude energie en ballast loslaten. De aandacht wordt gelegd voor het verwarmen en opladen van de meridianen die ons voorzien van onze basis levenskracht, de wortels van ons bestaan. Goed voor de onderrug, botten en om van binnen warm te worden, fijn om weer vertrouwen en rust in jezelf te ervaren.

Een workshop waarin je veel leert over jezelf, je lichaam en hoe deze elementen zich in jouzelf en jouw leven manifesteren. De oefeningen zijn eenvoudig, effectief en leggen de aandacht op het zelfhelend vermogen, soepelheid, innerlijke kracht.

De les bestaat uit meditatie, zelfmassage-techniek, strekkingen, energie-oefeningen en ontspanning. Alles in heldere beeldende taal uitgelegd terwijl je mag gaan voelen en ervaren.