14-daagse Yoga Challenge

De Yoga Challenge is een fantastische manier om kennis te maken met alle heerlijke lessen in het centrum verzorgd door top docenten.
Verder kunnen we zo ook nagenieten van de zomervakantie, want na een yogales voelt het alsof je er tussen uit bent geweest!

Ook voelen we met 1 keer per week yoga of pilates iets veranderen, maar je kunt het niet benoemen of begrijpen. Met 2 of 3 keer per week is er een duidelijke verandering merkbaar in body & mind.

Elke dag yoga beoefenen is life changing!

Wil jij ervaren wat een dagelijkse yoga practice met je doet? Of wil lekker in je vel zitten?
Geef je dan op voor deze 14-daagse Challenge!

Datum & tijd
Zondag 22 september t/m zaterdag 5 oktober.

Meer infomatie
Graag vooraf aanmelden voor de betreffende les. Tevens is er gelegenheid voor het stellen van eventuele vragen en advies op zondag 22 september tussen 09.30 en 10.30 uur..

Prijs
€20 leden | €35 voor niet-leden

Yoga afbeelding.jpg


De Challenge in januari was een groot succes, tijdens de challenge gebeurt er zoveel in ons lijf en mind.

We realiseren ons dat het zo heerlijk is om elke dag te bewegen, en dan vooral door middel van de gevarieerde lessen in ons centrum.

De uitdaging van Hot Yoga en Ashtanga Yoga, de rust van de Yin Yoga en Restorative Yogalessen, Do – In Yoga, Tai Chi en Mindful Yoga , de balans tussen uitdaging en rust in Yoga & Pilates, het versterken van diepliggende spieren in Pilateslessen.

We bieden een heerlijke mix van uitdaging en rust, verzorgd door inspirerende mooie docenten.

Wie wil dat nou niet?


De 14-daagse Challenge is een verder mooie gelegenheid om het lichaam te detoxen en onder andere de weerstand te verhogen.

De lever wordt namelijk gestimuleerd om zijn werk te doen. Dit orgaan dumpt dan afvalstoffen in het bloed en de nieren filteren deze uit het lichaam.

TIP! Zorg dus dat je voldoende drinkt tijdens de Challenge.

Wil je persoonlijk advies over voeding, dan is dit mogelijk.

De Challenge is voor iedereen die kan bewegen en ademen!

Meld je direct aan via de button of mail naar info@centrebodymind.nl.