Kracht van de adem

 

Van chaos naar rust door ademtechnieken, mindfullness & Yoga

        de kracht van de adem

Minder piekeren , je niet zo druk meer maken en een heerlijke nachtrust..

Ademhalen geeft ons zuurstof, maar is veel meer dan dat. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen. Met onze ademhaling maken we verbinding tussen Body & Mind, verbinding met onszelf en de wereld.

We zijn ons er niet bewust van, maar we halen gemiddeld zo’n 23.000 keer per dag adem. Dat is 16 keer per minuut! Onze ademhaling verbindt ons met de wereld, het voorziet ons van zuurstof en geeft ons leven. Het is daarom ook niet gek dat de adem beïnvloedt hoe wij ons voelen, zowel fysiek als mentaal. Een verstoorde ademhaling kan tot talloze klachten leiden, zoals een hoofdpijn, verstijfde spieren, onrustig slapen en zelfs een burn-out. 
Wil jij je minder piekeren en beter slapen? Of helemaal tot rust komen?

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben o.a.: chronische hyperventilatie, verstopping , koude voeten, koude neus, koude handen, duizeligheid,  depressie , burn out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie,  paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen verstijven van de spieren in het lichaam, reumatische aandoeningen, en vooral je veel zorgen maken…

Het geheim zit in het combineren van beweging, ontspanning en rust, en dat vinden we in het combineren van de Adem, Yoga & Mindfullness.

De adem neemt de beweging mee…

Wil je je minder zorgen maken en een heerlijke nachtrust? Kom naar de Workshop de kracht van de adem mindfullness & Yoga

Workshop

Datum: zondag 19 mei
Tijd: 11.15 - 13.15 uur

Prijs Workshop voor leden & Moeders gratis
Prijs niet leden € 25

Coming soon 5- weekse cursus : € 245