Kracht van de adem

static1.squarespace.com.jpg
 

Van chaos naar rust door transformational breathing

        de kracht van de adem

Minder piekeren , je niet zo druk meer maken en een heerlijke nachtrust..

Ademhalen geeft ons zuurstof, maar is veel meer dan dat. De adem is onlosmakelijk verbonden met hoe we ons voelen. Met onze ademhaling maken we verbinding tussen Body & Mind, verbinding met onszelf en de wereld.

Wanneer we geboren worden is het eerste wat we doen inademen, en wanneer we de wereld weer verlaten is het laatste wat we doen uitademen. In Yoga is de adem de vierde stap in het achtvoudige pad naar de bron of het hogere zelf met andere woorden “freedom” verlichting.

Pranayama, levenskracht door middel van beïnvloeden van de adem. Adem is leven, het belang van balans tussen de uitwisseling van het inademen van zuurstof en het uitademen van koolzuurgassen.

Het effect van een verstoorde ademhaling kan uiteenlopende gevolgen hebben o.a.: chronische hyperventilatie, verstopping , koude voeten, koude neus, koude handen, duizeligheid,  depressie , burn out, hartritmestoornissen, hoofdpijn, hyperventilatie,  paniekaanvallen, slecht en onrustig slapen, niet kunnen ontspannen verstijven van de spieren in het lichaam, reumatische aandoeningen, en vooral je veel zorgen maken…

Het geheim zit in het combineren van beweging, ontspanning en rust, en dat vinden we in het combineren van de Adem, Yoga & Mindfullness.

De adem neemt de beweging mee…

In deze 5-weekse cursus , nemen we je mee en bieden we verschillende ademtechnieken aan in combinatie met mindfullness en yoga.

Wil je je minder zorgen maken en een heerlijke nachtrust? Kom naar de introductie voor de cursus adem, mindfullness & yoga door onze docente Jana.

Workshop en informatie over de cursus

Datum: zondag 14 april
Tijd: 11.15 - 13.00 uur

Prijs Workshop voor leden € 10
Prijs niet leden € 20

Coming soon 5- weekse cursus : € 245